Reguli de utilizare a siteului

In momentul in care o persoana acceseaza site-ul aspiratorvertical.ro si continua navigarea paginilor acestuia, ea si-a dat consimtamantul privind acest document in care se regasesc termenii si conditiile folosirii serviciului pus la dispozitie.

1. Administratorul acestui site nu este raspunzator pentru corectitudinea informatiilor oferite, si nici privind concordanta lor cu realitatea (de exemplu exista posibilitatea ca dintr-o eroare caractersticile unui anumit produs sa nu fie conforme cu cele reale). De asemenea, acesta nu ofera nicio garantie pentru produsele recomandate si comercializate de partenerii sau terte site-uri.

2. Intregul continut al site-ului, si anume elementele grafice, textele, imaginile, tabelele si statisticile, este integral proprietatea administratorului, fiind interzisa folosirea acestora sub orice forma fara a exista consimtamantul scris al acestuia. Orice nerespectare a acestui punct de catre o persoana sau entitate juridica atrage raspunderea acesteia conform Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

3. Pentru ca site-ul sa poata fi sustinut din punct de vedere financiar, sunt plasate in corpul mai multor articole link-uri de afiliere, putand fi de asemenea prezente si alte metode de monetizare, precum cele prin intermediul platformei AdSense.

4. Site-ul isi poate intrerupe activitatea in orice moment, fara a fi nevoie de o notificare prealabila in acest sens.